10 de març del 2015

DIA DE SANT IGNASI

En motiu de la celebració de la festivitat de Sant Ignasi al Col·legi Claver de Jesuïtes-Lleida, l’Àlvar Sánchez sj. ens ha fet arribar el seu testimoni per poder-lo oferir a tota la Comunitat Educativa. L’Àlvar treballa en la zona de Maban, a Sudan del Sud, en un camp de refugiats sudanesos que fugen de la guerra del Sudan, el país veí que hi ha just al nord. En aquest camp, el JRS ( Servei dels Jesuïtes als Refugiats ) es dedica a restablir l’educació dels infants. El testimoni de l’Àlvar Sánchez sj. pretén sensibilitzar als nostres alumnes, professors i famílies, de la dura realitat que viuen milions de persones desplaçades i seri refugiades que hi ha al món.
Sergi Rosell


1 comentari:

  1. Bones, sóc Elisenda, exalumna del Claver. Avui a través d'en Mateo Aventin he pogut veure aquest fantastic testimoni.
    Sóc treballadora en el Centre Assistencial Sant Joan de Déu d'Almacelles, i actualment em trobo a Iquitos, a la selva peruana, realitzant un voluntariat com a fisioterapeuta.
    Us dono a tots les gràcies per que aquests testimonis em donen moltes més ganes de continuar en la meva tasca, animo a tots a que aporteu un granet de sorra en aquest projecte i felicitar-vos als que esteu al capdavant. Ànims Àlvar i Pau, la tasca que feu es admirable! Salutacions!

    ResponElimina