28 d’octubre del 2015

Concert pro Jambatan

Prepareu els malucs perquè aviat arriba el concert a la Sala Manolita, i aquest any serà amb molt de ritme !!!

Reserveu-vos el divendres 20 de Novembre, a partir de les 21:00 h i fins a mitjanit; tindrem la Sala Manolita en exclusiva per a nosaltres.

Però... Què ens espera?
Començarem amb alumnes de la nostra escola, que de ben segur ens faran gaudir de valent amb la seva música; ells són els ALATZAR !!!

Després, amb un so caribeny per no parar de ballar en tot moment, el millor grup lleidatà de música tradicional cubana versionant temes del son cubà , bolero, cha cha cha, salsa i mambo; ells són els SONSONITE !!!

A més a més, durant el concert, pots participar en el concurs de ball caribeny, amb premis sorpresa per a les parelles guanyadores. Esteu tots convidats !!!

El preu de l’entrada serà de 10 €, i ja la podeu comprar a la recepció de  l’escola, mitjançant la plataforma de l’AMPA (ampaclaver.xopie.com), o bé directament a membres de la junta i alumnes de batxiller.

Com a projecte de l'AMPA en el què col·laboren alumnes i professors del cole, destinarem beneficis al projecte del Sud-Sudan.

No ho dubteu més i apunteu-vos,  tornarem a reviure una gran nit en companyia de la millor família... la família CLAVER !!!
Junta de l'AMPA Claver


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada