El nostre projecte


Objectiu del projecte social

El projecte social (de l'ONG Entreculturas) pretén desenvolupar les capacitats pedagògiques de 100 docents dels camps de refugiats i comunitats locals a Maban, Sud Sudan. Amb això, es facilitarà l'accés a una educació reparadora i rehabilitadora per la població infantil dels camps de Maban.
Entreculturas aquesta duent a terme projectes que promouen l'educació en les poblacions més desfavorides d'Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia, perquè l'educació arribi al major nombre de persones
però tambié que la seva qualitat sigui cada vegada millor.


El nostre pla

Les dues accions més importants de la nostra campanya són:
1. L'acció més important, culminació de la Campanya, al desembre de 2015: "La Marató": consisteix en una marató d'actuacions artístiques de persones amb algun tipus de vincle amb el col·legi. La durada de l'activitat encara estan per determinar (entre 12 i 24 hores) i la finalitat és recollir fons per al projecte.
2. L'acció petita i més creativa: venda de bijuteria artesana feta pels refugiats del Sud Suen: pels nens, joves i adults refugiats en el camp de Maban.

L'aspecte més creatiu aquí és el nostre intent de personalitzar cadascuna de les polseres associant la bijuteria amb rostres i noms concrets de joves refugiats.


Altres accions

  • Concurs de disseny de la samarreta amb el logo de la Campanya.
  • Photo-call perquè els alumnes del centre puguin fer-se fotos i pujar-les a les xarxes socials, creant així una major difusió.
  • Rua de Carnestoltes (en col·laboració amb l'AMPA del col·legi)

Com difondrem nostra Campanya?

Per difondre la nostra campanya hem cregut oportú crear aquest blog per anar informant dels diferents esdeveniments, la situació del projecte, novetats i notícies. A més a més, comptem amb la difusió per les diferents xarxes socials com Facebook, Twiter i Instagram. fins i tot tenim un hash tag per etiquetar les entrades.